Gazze Şeridi’nde internet ve iletişim hizmetlerinin tamamen kesildi.

Gazze'de iletişim tamamen kesildi.

80%
Awesome
  • Design

İsrail’in saldırıları devam ediyor: Gazze’de iletişim tamamen kesildi.

İsrail’in saldırıları ve ablukası altındaki Gazze Şeridi’nde internet ve iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiği bildirildi.

  • Filistin Telekomünikasyon Şirketi Jawal’dan yapılan yazılı açıklamada, “Gazze Şeridi’nde iletişim ve internet hizmetinin tümüyle kesildiğini üzülerek duyuruyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Tombik

Açıklamada, daha önce kopukluğun meydana geldiği ana hatların yeniden kopması sebebiyle Gazze Şeridi’ndeki iletişimin tamamen kesildiğine işaret edildi.

GAZZE ŞERİDİ’NİN KUZEYİNDEKİ İLETİŞİM HİZMETLERİ TAMAMEN DURDU

Jawwal bugün yaptığı ilk açıklamada ise, İsrail’in devam eden bombardımanı sonucu iletişim ağının önemli unsurlarının hasar görmesi nedeniyle Gazze şehri ve Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki iletişim hizmetlerinin tamamen durduğunu duyurmuştu.

İsrail ordusunun 7 Ekim’den itibaren kapsamlı saldırılar başlattığı abluka altındaki Gazze Şeridi’nde 3 kez daha internet ve iletişim hizmetleri tamamen kesilmişti.

Filistin İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı İshak Sedr, Mısır’a Gazze Şeridi yakınlarındaki iletişim istasyonlarının ve dolaşımın etkinleştirilmesi çağrısında bulunmuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks