Etiyopya’dan Suudi Arabistan’a gelen binlerce erkek, kadın ve çocuk göçmen.

Burası cehennem!

562

Suudi Arabistan’daki Etiyopyalı göçmenler: Burası cehennem!

Etiyopya’dan Suudi Arabistan’a gelen binlerce erkek, kadın ve çocuk göçmenin gözaltında karşılaştığı kötü şartların yeni ayrıntıları ortaya çıktı.

Suudi başkenti Riyad’ın dışındaki bir gözaltı merkezinden Associated Press’e ulaşan Etiyopyalı bir göçmen, Suudi Arabistan’da yaşadıklarını anlattı. Adını vermekten korktuğu için kaçak telefonda konuşan Etiyopyalı göçmen, kendisiyle birlikte 300 kadar vatandaşın gözaltına alındığını söyledi.

Sponsor reklam alani

“Çok insanlık dışı bir durumda tutukluyuz, yakındaki bir tuvaletten taşan atıklar üzerinde uyuyoruz. Gerçekten eve dönmek istiyoruz ama Etiyopyalı yetkililer dahil hiç kimse bize yardım etmiyor ”diyen göçmen, “Her gün dayak yiyoruz ve tek suçumuz yabancı bir ülkede daha iyi bir yaşam aramaktı” dedi.

Detaylar, Haber Linki

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…