Eşcinsellik karşıtı görüşleri nedeniyle oturma iznini uzatmayarak, sınır dışı edilmesini kararlaştırdı.

Türk imamı sınırı dışı

Belçika eşcinsellik karşıtı mesajlar paylaşan Türk imamı sınırı dışı ediyor.

Belçika, Houthalen – Helchteren kasabasında bulunan Diyanet İşleri’ne bağlı Yeşil Cami (Groen Moskee) imamının, eşcinsellik karşıtı görüşleri nedeniyle oturma iznini uzatmayarak, sınır dışı edilmesini kararlaştırdı.

Belçika, Houthalen – Helchteren kasabasında bulunan Diyanet İşleri’ne bağlı Yeşil Cami (Groen Moskee) imamının, eşcinsellik karşıtı görüşleri nedeniyle oturma iznini uzatmayarak, sınır dışı edilmesini kararlaştırdı.

Flaman hükümeti de, Yeşil Cami’nin ruhsatının iptal edilmesi için yasal işlem başlattı.

Belçika medyasında yer alan haberlere göre, Genk şehri yakınlarındaki Houthalen – Helchteren’de bulunan Yeşil Cami’nin imamı, Facebook hesabından, “eşcinselliğin hastalık olduğunu, çürümeye yol açtığını ve İslam tarafından yasaklandığını” ayrımcı bir dille anlatan bir mesaj paylaştı.

İmam, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın tartışmalara neden olan eşcinsellik karşıtı vaazını da hatırlattı. “Eşcinsellik kapitalizm ve demokrasi virüsüdür” yazan bir takipçisine de teşekkür etti.

Federal hükümetin İltica ve Göçten Sorumlu Devlet Bakanı Sammy Mahdi, 3 yıldır Belçika’da olduğu belirtilen imamın oturma iznini uzatmama kararı aldıklarını açıkladı. Belçikalı bakan, “Toplumumuza nefret ekmek için gelenlerin burada yeri yoktur” dedi.

Detaylar, Haber Linki

10 Gbps’e varan hızlar sunan yeni bir hizmet başlatıyor.

SpaceX’in uydu internet hizmeti Starlink, 10 Gbps’e varan hızlar sunan yeni bir hizmet başlatıyor. Öte yandan “Community Gateway” olarak adlandırılan program hiç de ucuz değil.

İnsansı robotların yavaş yavaş iş hayatına girdiğini ve iş başı yaptığını görüyoruz.

İnsansı robotların yavaş yavaş iş hayatına girdiğini ve iş başı yaptığını görüyoruz. Son olarak ise BMW, Figure firmasının insansı robotunu bir fabrikasında kullanacağını açıkladı.

Apple, 13 yıl sonra ilk kez Samsung’dan daha fazla telefon satışı gerçekleştirdi.

Pazar araştırma şirketi IDC’nin verilerine göre, Apple, 2023 yılında dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olarak Samsung’u geride bıraktı. Apple, 2010’dan bu yana ilk kez akıllı telefon satışlarında Samsung’u geçti.

Bilim insanları oda sıcaklığında ‘ilk’ kararlı kübitleri üretti.

Kuantum alanındaki çalışmalar son yıllarda önemli gelişmelerle gündemimize gelmeye devam ediyor. Son olarak ise bilim insanları oda sıcaklığında ‘ilk’ kararlı kübitleri üretti.

İflas erteleme başvurusu yapan 927 şirketin yalnızca 352 tanesi uygun bulundu.

eçen yıl iflas erteleme başvurusu yapan 927 şirketin yalnızca 352 tanesi uygun bulundu. 575 şirket ihtiyacı olmamasına rağmen konkordato istedi.

Lazer ışınlarının gücünden yararlanarak gerçek bir mücevheri ortaya çıkardıklar.

Amazon yağmur ormanlarının yoğun bitki örtüsü içinde ne kadar çok sır ve hazinenin saklı olduğunu bilmek imkansız. Ancak arkeologlar, lazer ışınlarının gücünden yararlanarak gerçek bir mücevheri ortaya çıkardıklarını söylüyor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks