Erdoğan bunu kabul etti. Hani diyor ya “biz yerli ve milliyiz” diye.

Londra mahkemelerine teslim ettiler.

Kılıçdaroğlu: CHP iktidarında tamamını kamulaştıracağız!

Tele1 TV’de katıldığı “18 Dakika Özel” canlı yayınında otoyollar, köprüler, havaalanları, hastanelerin kullanılma garantisi verilmesi ve döviz üzerinden verilen hazine güvenceleriyle ilgili konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan bunu kabul etti. Hani diyor ya “biz yerli ve milliyiz” diye. Londra mahkemelerine teslim ettiler. Ne yerlisi? Ne millisi? CHP iktidarında biz bunların tamamını kamulaştıracağız. Tamamını Türk lirasına dönüştüreceğiz” dedi.

Tele1 TV’de “18 Dakika Özel” canlı yayınına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merdan Yanardağ ve Emre Kongar’ın sorularını yanıtladı.

“Otoyollar, köprüler, havaalanları hatta hastanelerde kullanılma garantisi verilerek ve döviz üzerinden ve yetkili mahkemeler Londra, yani Türkiye dışındaki mahkemeler kabul edilerek verilen hazine güvencelerine ne diyorsunuz?” sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

* Öyle bir tablo var ki önümüzde, beşli çete diye tanımlanan, devletin büyük ihalelerini alan kişiler bunlar. Bunlar doğrudan doğruya ihaleleri Erdoğan’ı isteği üzerine, Erdoğan’ın talimatı üzerine alıyorlar.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks