Dünyayı azaltma planı işliyor: Çin sızan bilgiyi hemen ortadan kaldırdı! Koronavirüs erkekleri…

Çin sızan bilgiyi hemen ortadan kaldırdı!

Çin sızan bilgiyi hemen ortadan kaldırdı! Koronavirüs erkekleri…

Dünyayı azaltma planı işliyor: Çin sızan bilgiyi hemen ortadan kaldırdı! Koronavirüs erkekleri…

Çin’in koronavirüs hakkında söylediği yalanlar yanında bir de gerçekleri gizleme gibi kötü bir huyu var. South Morning China Post gazetesinin 12 Mart tarihli haberinde çarpıcı bir gerçek gözler önüne serildi: “Koronavirüs: Hubei Eyalet Yönetimi Covid-19’un kısırlığa yol açtığını söyleyen raporu sildi.”

Tombik

2 Nisan günü Milliyet gazetesi Çin İstanbul Başkonsolosu Cui Wei tarafından kaleme alınan “Çin’in salgınla mücadelesi” başlıklı yazı dizisine başladı. Başkonsolos Wei tarafından dile getirilen ilk ifadeler şöyleydi:

“2020 yılının başlarında, Çin halkı geleneksel bahar bayramı için hazırlanırken, insanoğlu ile koronavirüs arasında savaş Çin’in Wuhan kentinde meydana geldi. Tarihte görülmemiş yeni tip koronavirüse karşı, Çin hükümeti ve ülke genelinde 1.4 milyar Çin halkı seferber oldu. Olağanüstü durumlar için sıra dışı tedbirler alan Çin, olumlu sonuçlarını almaya başladı.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks