Deplasman canavarı Trabzonspor.

Deplasmanda yenilmeyen takım.

Trabzonspor deplasmanda 15 maçtır yenilmiyor!

5 maçlık beraberlik serisi sonrasında Karagümrük’ü deviren Trabzonspor, dün Göztepe karşısında da çok zorlandı.

Bordo-Mavililer, kalesinde golü gördükten sonra 10 kişi kaldı. Son ana kadar mücadelesini sürdüren Karadeniz ekibi, 88’de Ekuban’ın kaydettiği gol ile 1 puanı hanesine yazdırdı.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, son dönemde kazanma alışkanlığını kaybetmişti. Üst üste oynadığı Sivasspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Galatasaray maçlarının tamamında sahadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, geçen hafta Fatih Karagümrük karşısında bu seriye son vermişti.

Bordo-Mavililer, dün Göztepe mücadelesinde kazanarak, bir galibiyet serisi başlatmayı umuyordu ancak başarılı olamadı. Sarı-Kırmızılı ekip karşısında bir hayli zorlanan Trabzonspor, 45+1’de Adis Jahovic’in golüyle geriye düştü. 67’de Berat Özdemir’in gördüğü kırmızı kart ile Karadeniz temsilcisi iyice zorlanmaya başladı. Ancak son ana kadar pes etmeyen Fırtına, 88’de Ekuban’ın attığı gol ile 1 puanı kurtarmayı başardı.

Detaylar, Haber Linki

Magazin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks