Değer sahip olduğun yargıların adaletli bir şekilde yönetilmesinin yansımasıdır.

Yargılarımız ve göremediğimiz değerler.

Hayata yaklaşım değerleriniz…

Değer dendiğinde ne anladığınızı bilemiyorum ama değer çirkinlik ile güzellik arasındaki fark değildir. Değer sahip olduğun yargıların adaletli bir şekilde yönetilmesinin yansımasıdır.

Bu yansıma ile eğer siz eşitliği sağlayabilir iseniz insanlık değerleri yükselen bir güçtür. Güç asla madde değildir. Gücü madde olarak kabul ederseniz yargıları bulamaz gerçekliğinizi ispat edemezsiniz.

Tombik

Bakışlarınızı değiştirmediğiniz sürece hayata değer veremezsiniz. Yakını görmektense uzağı görmeyi tercih ederseniz gözleriniz zaten bunu yapacaktır.

Eğer uzağı görmeyi başarabilir iseniz hayatın gerçek değerlerine ulaşacak mutluluğun farklı bir kavram olduğunu, var oluşun aslında gerçekçiliğini koruduğunu ve bunu bir zaman göstereceğini hissedebilirsiniz. Onun için saplantılardan kurtulmak, fantazi denen kirlilikten çıkmak ancak değerlerin gerçekten anlaşılması ile ortadan kalkacaktır.

Ruhumuzun, bedenimizin ve nefsimizin dışında bize ayrıca bir enerji verildiğini unutmamalı ve bu enerjinin her üç varlığı da yönettiğini düşünür isek gücün aslında bizde olduğunu anlamamak o kadar zor değil.

Bugün hayata yaklaşım değerlerinizi bulmak istiyor iseniz, bir düşünün ve bir kez daha…neyi düşündüğünüz o kadar önemli değil. Önemli olan düşündüğünüzü anlayabiliyor musunuz?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks