CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kadıköy’deki Tarihi Salı Pazarı’na gitti. Esnaf da vatandaş da artan fiyatlardan dertliydi.

Vatandaş domatesi, biberi taneyle alacak duruma geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kadıköy’deki Tarihi Salı Pazarı’na gitti. Esnaf da vatandaş da artan fiyatlardan dertliydi. Bir dokunup bin ah işiten Tekin, “Mutfakta büyük yangın var” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar’la birlikte dün Kadıköy Salı Pazarı’nı dolaştı. Geçen yılla kıyaslandığında tüm ürünlerde yüzde yüz artış yaşandığını anlatan Tekin, maliyetlerin çok yükseldiğini söyledi. “Bin tane vergi kalemi var. Maalesef pazarı dolaşınca dert dinliyoruz. Kimi işsizlikten, kimi aşsızlıktan dert yanıyor. Türkiye yangın yerine dönmüş. Aslında bu meseleleri görmek gerek” dedi.

Tombik

“ESKİ GÜNLERİMİZİ ARAR OLDUK” Gürsel Tekin’e fiyatlar hakkında bilgi veren pazarcı Ferhat Özbarış, “Her gün zam, her gün bir artış. Domatesi, biberi taneyle satacak hale geliyoruz. Eski günlerimizi arar olduk” dedi.

“ESKİ GÜNLERİMİZİ ARAR OLDUK”

Gürsel Tekin’e fiyatlar hakkında bilgi veren pazarcı Ferhat Özbarış, “Her gün zam, her gün bir artış. Domatesi, biberi taneyle satacak hale geliyoruz. Eski günlerimizi arar olduk” dedi.

“DAHA FAZLA ISTIRAP ÇEKTİRMEYİN”

Detaylar
HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks