Cam kırılma seslerinin ardından Yüksel’in vücudundaki kesikler nedeniyle hayatını kaybettiği.

İzmir'de Ceyda Yüksel adlı kadın katledildi

İzmir’de Ceyda Yüksel adlı kadın katledildi.

İzmir Bornova’da Ceyda Yüksel ve Serkan D’nin bulunduğu evden gelen cam kırılma seslerinin ardından Yüksel’in vücudundaki kesikler nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

İzmir’de Ceyda Yüksel adlı kadının ölü bulunduğu evin olduğu sokak.

İzmir’in Bornova ilçesinde Ceyda Yüksel adlı kadın vücudundaki cam kesileri sebebiyle hayatını kaybetmiş şekilde bulundu. Vücudunda çok sayıda kesik bulunan ve bir kolunun kopma noktasında olduğu tespit edilen Yüksel’in komşularının kavga sesi duyduklarını söylemeleri üzerine Yüksel ile aynı evde bulunduğu öne sürülen Serkan Dindar, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Ceyda Yüksel’in ölümü ile ilgili gözaltına alınan Serkan Dindar, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece “Kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Olay, gece saatlerinde Barbaros Mahallesi 5218 Sokak’taki evde meydana geldi. İddiaya göre Ceyda Yüksel (21) ile Serkan Dindar (28) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında evden kırılan cam sesleri geldi. Binada oturanlar durumdan şüphelenerek polisi aradı. İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri Ceyda Yüksel’in cansız bedenini buldu. Vücudunda çok sayıda camla oluştuğu saptanan kesik olduğu belirlenen Yüksel’in bir kolunun ise kopma noktasında olduğu görüldü. Polis, komşuların verdiği bilgiler doğrultusunda olaydan sonra kaçan Serkan D’yi yakalayarak gözaltına aldı. Ceyda Yüksel’in cansız bedeni ise cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin, soruşturması sürüyor. (İzmir/DHA)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks