Bursa’da fuhuş için anlaştığını iddia ettiği Nazan K.

Fuhuş için anlaştığı kadını öldüren sanığın ömür boyu hapsi istendi.

Fuhuş için anlaştığı kadını öldüren sanığın ömür boyu hapsi istendi.

BURSA’da fuhuş için anlaştığını iddia ettiği Nazan K.’yi (30) boş arazide tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yusuf Mıcık’ın (55) yargılanmasına devam edildi.

BURSA’da fuhuş için anlaştığını iddia ettiği Nazan K.’yi (30) boş arazide tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yusuf Mıcık’ın (55) yargılanmasına devam edildi. Oy birliğiyle üç celsedir mahkemeye getirilemeyen tanık Havva Ş.’nin dinlenmesinden vazgeçilmesine karar verildiği duruşmada mütalaa veren Cumhuriyet savcısı, sanık hakkında ömür boyu hapis cezası talep etti. Sanık Yusuf Mıcık ile avukatının, savunma için süre talep etmeleri üzerine duruşma karar için ertelendi.

Olay, geçen yıl haziran ayında, Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi’nde meydana geldi. Nazan K., otomobiline bindiği Yusuf Mıcık ile iddiaya göre, para karşılığı ilişki için anlaştı ve boş bir araziye gitmesini söyledi. İkili boş araziye geldi. Ancak Yusuf Mıcık, Nazan K.’ye, boş arazide ilişkiye girmek istemediğini söyledi. İddiaya göre Nazan K., Mıcık’ın otomobilindeki cep telefonunu alıp, kaçmaya başladı. Yusuf Mıcık da belinden çıkardığı tabancayla Nazan K.’ye ateş etti. Nazak K., karnından ve göğsünden vuruldu, Mıcık ise otomobille kaçtı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks