Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyeliği’nden alındı.

Bülent Arınç görevden alındı.

Bülent Arınç görevden alındı.

Timetürk’ün edindiği bilgilere göre açıklamaları büyük tartışmalara neden olan Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyeliği’nden alındı.

Timetürk’ün Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre, HDP eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını isteyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç YİK üyeliği görevinden alındı.

HADİ ÖZIŞIK İDDİAYI YALANLADI

Habertürk canlı yayınına katılan gazeteci Hadi Özışık, Cumhurbaşkanlığı kaynakları ile Bülent Arınç’ın görevden alındığı konusunu görüştüğünü ancak iddianın gerçek olmadığını dile getirdi.

Arınç istifa sinyali vermişti

Habertürk’te söylediği sözlerin ardından kamuoyunda büyük tepki gösterilen Bülent Arınç, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada “Ben duygusal bir insanım. Dünkü konuşma beni çok rencide etti. Sayın Cumhurbaşkanı çok ağır bir konuşma yaptı” demiş ve istifa sinyali vermişti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks