Bisikletiyle antrenman yaparken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Zeynep Aslan

Kazada yaşamını yitiren bisiklet sporcusu.

Kazada yaşamını yitiren bisiklet sporcusu Zeynep Aslan için bir araya geldiler.

İzmir’in Çiğli ilçesinde, bisikletiyle antrenman yaparken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Zeynep Aslan (32) için kazanın meydana geldiği alanda bir araya gelen bisiklet gönüllüleri, tepkilerini dile getirdi.
İzmir’in Çiğli ilçesinde, bisikletiyle antrenman yaparken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Zeynep Aslan (32) için kazanın meydana geldiği alanda bir araya gelen bisiklet gönüllüleri, son 1 ayda 11 bisiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirterek, trafikte güvenlik önlemlerinin artırılması istedi.

Çiğli’nin Kaklıç Mahallesi yakınlarında geçen yıl ekim ayında meydana gelen kazada, Aycan Yörük yönetimindeki 35 AİM 602 plakalı kamyon, bisikletiyle antrenman yapan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Zeynep Aslan’a çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Arslan için bisiklet gönüllüleri anma etkinliği düzenledi. Bisikletliler Kooperatifi Başkanı Ahmet Çelikörs, 12 yaşında bir kız çocuğu annesi olan ve geçen yıl ağustos ayında Bursa’da düzenlenen ‘Gran Fondo Bisiklet Yarışı’nda kadınlar kategorisinde birinci gelen genç sporcu için bir araya geldiklerini belirtti.

Detaylar, Haber Linki

Teknoloji

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks