Bir zaman dualar arşa ulaşacaktır.

Hayat öyle bir hal alacak ki sürekli ben nerede hata yaptım diyeceksiniz...

Bir zaman dualar arşa ulaşacaktır.

  • Öyle bir zaman gelecek ki artık çaresizliğin sonucu ellerin açılması ile yapılacak dualar arşa varacaktır.
  • Siz oturduğunuz koltuktan hükmederken, çaresizliğin dip noktasını görenler yaratıcıya yönelmiştir. İnancın temelinde yatan ve insanoğlunu tek kurtaracak olan yakarış ise bu yakarışlar başlamıştır.  Bu yakarışları her hissettiğinizde bağrınızda bir hançer var zannedeceksiniz. Çünük bu yakarışlara siz sebep oldunuz. Gördüklerinize göz yumdunuz, duyduklarınıza kulak tıkadınız ve verilenleri kabul ettiniz.

Hayat öyle bir hal alacak ki sürekli ‘Ben nerede hata yaptım…’ diyeceksiniz…

Tombik
  • Sahte mutluluğu sunanlar ise kaçacak delik arayacaklar. Ne kadar yerin altına inerler ise insinler ne kadar başka bir gezegene kaçmak isterlerse kaçsınlar; maalesef yaratılış bizim gözümüzde her ne kadar büyük olsada sizi bulacak kadar da küçüktür. Onun içindir ki kelimelerin kifayeti o kadar güçlüdür ki bunu bilenler bize kelimeler üretmiş daha dua etmeye başlamadan farklı bir enerji oluşturmuşlardır. Her ne kadar inancımız ile oynayıp bizi oyalasalar da gerçek yakarış var olma enerjisindedir. Ve dualar buradan arşa doğru gider.
  • Arşa bir dua ile ulaşabiliyor isek ne kadar şanslı ve ne kadar önemliyiz demektir.  Siz yüzyıllardır bir ‘Düzen‘ kurmak için hayatın içine ettiniz ancak inananlar bir dua ile arşa ulaşıyorlar, işte sizin yüzyıldır kurduğunuz ‘Düzen’ ve bizim bir kaç dakikalık duamız.
  • Düzen‘ i kuranlar; siz hiç bir zaman ne arşa ulaşa bileceksiniz ne de onu görebileceksiniz.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks