Bir kelime ile insanlığınız yara aldı…Bir ışık ile teslim olacaksınız.

Virüs ne demek? Bilinçaltımıza neden yerleştirildi ve bunun çalışmaları ne zaman başladı.

Virüs; aslında teknolojiden gelen bir kelime. Tıp sektöründe virüsün anlamı kanser, diğer canlılar arasında bakteri, bizim dünyamız dışında ise tanımlanamayan canlı anlamına gelmektedir. Tabi ki bu işin profu olanlar ki nasıl prof oldukları da tartışılmalıdır onların tanımlamaları daha geniş kapsamlı ve farklı olabilir.

Bir kelime ile insanlığınız yara aldı...Bir ışık ile teslim olacaksınız.

Virüs gerçekte teknolojide belirlenmiş olan düzene bir baş kaldırıdır. Çünkü teknolojide yazılmış olan kodlar belli bir düzen içerisinde ve tüm insanlığa hitap etmemektedir. Hatta insanlığı ele geçirmek için hazırlanmış düzendir. Ve bu düzene yapılan gelişi güzel saldırılar ki düzeni bozmak içindir virüs olarak tanımlanmıştır. Virüsün teknoloji de fizikselliğe kavuşması ise yine düzenciler tarafından belirlenmiştir. Virüs onlar için kurdukları düzeni bozan bir canavardır. Yıllar boyuncada bize bu virüsleri canavar olarak tanımlamışlar ve çeşitli şekillerde beynimize yerleştirmişlerdir.

Bir kelime ile insanlığınız yara aldı...Bir ışık ile teslim olacaksınız.

Halbuki bunu tıp sektöründe yapsa idiler yani vücutta oluşan yarayı vücuda yerleşmiş bir bakteri olarak şekillendirip canavar yapsalardı bugün belki insanlar kanserle şahsi olarak çok iyi mücadele edecekler ve bedenlerini koruyacaklardı. Ancak onlar bırakın vücutta oluşan yaranın virüs olarak tanımlamasını sadece bir kelime ile tanımlayarak (Kanser, cancer) herkesin sahip olabileceği bir yaşam tarzı olarak lanse etmişlerdir.

Bir kelime ile insanlığınız yara aldı...Bir ışık ile teslim olacaksınız.
Diğer doğadaki canlılarda meydana gelen ve düzeni bozan virüsler ise tamamen doğa tarafından oluşturulmuş kimisi canlıyı daha iyi yapan kimisi ise süresi geçtiği için bozan bakterilerdir.

Virüs aslında gerçek tanımlaması ile bir bakteridir. Yani normal oluşuma karşı oluşmuş ve bu normal oluşumu tehdit eden veya onu düzeltmek isteyen bir var oluştur.

Peki virüs kelimesi neden bu kadar beynimizde büyütüldü ve hayatımıza bir korku rüzgarı olarak girdi. Bunun en büyük nedeni teknolojidir. Çünkü bize hayatın bir parçası olarak lanse edilen teknolojinin virüsler tarafından bozulduğu ve bize zarar verdiği öğretilmiştir. Ayrıca bütün filmlerde virüsler bir canavar şeklinde yani bizi korkutan, yiyecek olan, parçalayacak olan, hayatımızı zehre çevirecek olan bir canlı olarak tanıtılmıştır.

Bir kelime ile insanlığınız yara aldı...Bir ışık ile teslim olacaksınız.

Zaten virüs kelimesini bugün parçalasınız hecelere ayırsanız hiç bir anlam ifadesi çıkaramazsınız. Kelime itibari ile hiç bir kelime ile bağdaşmadığı içinde ayrıca beynimiz de kalıcı bir yer edinmektedir.

Virüs kelimesi teknolojinin başlangıcı ile hayatımıza girmiştir. Ve bu bilerek yapılmıştır. İnsanlık bir gün teknolojiye teslim olacağı için ve bu teknolojiyi yani ‘D’üzen‘i yıkmak isteyenlere ve kabul etmek istemeyenlere de virüs tanımı yapılacaktır. Hatta virüs haline getirileceklerdir.

Onun için kabullenmeden önce bir düşünün bu bir kelime dahi olsa bile…

MAG

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks