Biden yönetimi dünyayı daha hızlı karanlığa gömmek istiyor.

Paris Sözleşmesi hızlandırılsın çağrısı.

İklim de ‘Acil Durum’ mesajı yayınlandı. Yani yapılan işlemler hızlı değil.

Amerika Birleşik Devletleri bir kez daha Açık ve Net olarak Paris Sözleşmesinin iklim politikalarının merkezi olacağını açıkladı.

Biden yönetimi sözde İklim Acil Durumun karşı Haçlı Seferi olarak hükümetler katıldı. Özellikle Haçlı seferi kelimesinin kullanılması merak konusu.

  • Biden yönetimi ve onu destekçileri sözde Orta Çağ hikayelerini kullanarak bunun bir haçlı seferi gibi zikredilmesi o şekilde bir algı yaratılması çok ilginç bir konu haline geldi.

Deniz seviyerinin yükselmesi, aşırı derece yağışların olması, sel baskınlarının meydana gelmesi, yaz aylarının kısalması öne sürülen sıcaklık felaketinden daha önemli olabilir mi?

Atmosfer tabakasının incelmesi, orman yangınlarının artması ve güya sıcaklık derecelerinin yükselmesi Paris Sözleşmesinin acilen daha hızlı uygulanmasının gerektiğini vurgulamaları ve acele etmeleri çok düşündürücüdür.

  • Aslında bunun arkasında başka olayların olduğu açık ve nettir. Güneşin önünün kapatılması, toprağın aşırı yağmurdan ve bir takım asitlerden dolayı değişime uğraması yani yiyecek ve içeceklerin ile oynanması, insanların içinin karartılması ve virüs pandemisi ile ekonominin çökertilmesi bu iklim sözleşmesi ilede ilişkilidir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks