Beyninize müdahale var.

Bu da doğru düşünmenizi etkiliyor.

Işık ve Manyetik dalgalarla beynimize müdahale var. (Kuantum Fiziği Mekaniği)

Şimdi kalkıp da size Işığın oluşumundan, manyetik alanların meydana gelişinden veya Kuantum Fiziği Mekaniğinden bahsetmeyeceğim zaten yeterince de bahsedemem çünkü ne eğitimini aldım ne bunlar ilgili deneyler yaptım.

Beynimize şunu sormamız gerek; Bilgi nedir? Bilgi bize öğretilen veriler midir? Yoksa Verilen bilgiler ile aklımızın sahip olduğu verilerin karşılaştırılarak elde edilen veri midir?

  • Gördüklerimiz bir fizik ise göremediklerimizin tanımlaması ne olabilir?
  • Göremediklerimizin varlığa etkisi nedir?

Yoksa siz göremediklerimizi kabul etmiyor musunuz? O zaman size soruyorum bana enerjiyi gösterebilir misin? Veya seni yaratanı gösterebilir misin? Melekleri gösterebilir misin? Şeytanı gösterebilir misin? Ruhunu gösterebilir misin? Rüzgarı tutabilir misin? Bulutlara dokunabilir misin? Hayır. Tabi ki gösteremezsin veya dokunamazsın. Çünkü sana verilen gözler ile ancak senin için yaratılan fizikselliği görebilirsin.

Eğer göremediğimiz ve dokunamadığımız varlıklar veya enerjiler var ise bunlar bir bilgi midir? Yoksa aklın keşifleri midir? Bunlar bilgi olamaz çünkü bunlar üzerinde deney yapamazsınız. Size öğretilenler de zaten sizin sahip olduklarınız ile meydana getirilmiştir.

Şimdi eğer göremediklerimiz mevcut ise bu göremediklerimiz hayatımıza nasıl bir etkide bulunuyor diye düşünmemiz gerek. İşte var oluşunuzdan beri düşünmeye ihtiyacınız olan bir zaman dilimine geldiniz. Düşünme zamanı…

Peki neyi düşüneceksiniz? Size verilen bilgiyi mi, doğruluğunu mu? amacını mı? yoksa bilmeniz gerektiğini mi? Belkide hiç birini…

Dünya üzerinde bir takım insanlar bunu düşündüler yani bilgiyi almadan bilgiyi üretmeyi düşündüler. Peki neye dayanarak…Tabi ki göremediklerimize ve duyamadıklarımıza yönelerek.

İşte ne zaman ki buna yöneldiler varlığın var olma keşiflerinden bazılarına ulaşmayı başardılar.

Bunlardan birisi ışık diğeri ise dalgalar (müzik ve ses dalgaları) ve bu dalgaların gelişi güzel hareket etmesi sonucu varlığa etkisi. Bu dalgalara manyetik dalgalar, dalgaların hareketlenmesine ise Kuantum Fiziği Mekaniği adını verdiler.

Ben beynime sordum ve beynimi yokladım. Hatta havada gözle görülebilir toz zerreciği halinde bulunan elektronların birbirleri ile hareketini ve bu hareketle fiziğe etkisini kabul ettim.

Neden mi? Çünkü varoluşun ispatı sahip olduğumuz akıl ile bulunacaksa buna adım atmamız gerekmektedir. Aklımızı iyi yada kötü kullanmamız tamamen bizim elimizde olduğu için şuan bunu bulanlar kötüye kullanmaktadırlar.

İşin özeti bilim şuan Şeytanilerin elinde. Çünkü onlar çalıştılar, düşündüler ve buldular.

Siz ise düşünmeyi bırakın insanlara hak ettiği değeri veremediniz. Yeri gelince de bilim yerine kula kulluk ettiniz.

Kula kulluk etmenizin en büyük nedeni ise beyninize bu anlayamadığınız, göremediğiniz ve dokunamadığınız ışık ve elektron manyetik dalgalar sebep oluyor tabi ki bunları yöneten birileri mevcut.

MAG

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks