Benim cebimden çıkan vergilerim karşılığında nasıl bir ortam yaratılıyor veya yaşanıyor?

İmamoğlu: Ne varsa kamuoyuyla paylaşacağız.

İmamoğlu: Ne varsa kamuoyuyla paylaşacağız.

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, “İBB’de israfın hangi noktalarda olduğunu paylaşacağız. İstanbullular şunu görecek: Benim cebimden çıkan vergilerim karşılığında nasıl bir ortam yaratılıyor veya yaşanıyor?” dedi.

31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da yenilenecek seçimle ilgili olarak Sözcü yazarı Uğur Dündar’a konuştu.

Tombik

İmamoğlu, seçimlerin iptali konusunda yöneltilen “Sizin bir oy patlaması yapıp seçimleri bir hayli önde kazanacağınız öngörüleri var. Bu, seçmeni rehavete sürüklemez mi? Böyle bir algı kasıtlı olarak gündeme getiriliyor olabilir mi?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Kesinlikle haklısınız. Hiçbir seçim, seçimden önce kazanılmaz! Seçim mücadele ile kazanılır. Süreci insanlara anlatmakla kazanılır. Dolayısıyla bize gönül verenin sadece bizi alkışlaması değil çalışması lazım, mücadele etmesi lazım. İftarlara davet edin diyorum, komşularınızı, dostlarınızı. Beraber sohbet edin, bu mağduriyeti anlatın. Demokrasi mağduriyetini, hukuk adına işlenen suçu anlatın. Seçim sürecini en iyi dille anlatın. Biz, topluma kucaklaşmayı, birbirini sevmesini, hoşgörüyü anlatıyoruz.

Bütün bunlar yapıldığı takdirde seçim kazanılabilir. Her seçim sandıkla kazanılır. Son seçim şunu çok net ifade etmiştir. Sandık günü de yetmiyor. Tam 37 gün sonra kazandığımız seçimi elimizden aldılar. İl Seçim Kurulu, İlçe Seçim Kurulu dahil, okullar, sandıklar, seçimin her aşamasında olağanüstü bir görev bilinciyle hareket etmemiz lazım. Adil bir seçim bir platformu kurmamız lazım.”

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks