Ben hayatımı gerçekler ile bağdaştırdım.

Siz hayalleriniz ile hayatınızı bağdaştırıyorsunuz.

Hayallerinizi hayatınız ile bağdaştırıyorsunuz ancak gerçekleri, maalesef…

Halbuki tüm hayalleriniz cennetten geliyor. Çünkü hep iyi ve güzel hayal kuruyorsunuz. Bunun tam tersi gerçekler ise şu geçici olan dünya hayatınızda size acı çektiriyor. Sizce bunun anlamı ne olabilir… Ondan dolayı değil mi okuduğunuz her bir yazı da veya her bir kitap da kendi hayallerinizi arıyorsunuz. Sadece yazıda mı baktığınızda ve algıladığınız da da güzel hayaller düşünmüyor musunuz?

Neden bu hayaller sizce hiç bir zaman gerçekleşmiyor dersiniz…Sizin ile ilgili bir yanlış mı var yoksa yanlışlar üzerine kurulu bir hayata mı geliyorsunuz?

Tombik

Aslına bakarsanız ilk önce hayalin gerçek olup olmadığını incelememiz gerek. Hayallerimiz düşünmekten mi ibaret yoksa yaşamaktan mı? Eğer yaşamaktan ise fiziksel olgulara dayanması gerekmez mi? Örneğin ev, araba ve para sizin fiziksel mutlu hayalleriniz. Bunu yaşamak ile bağdaştırıyorsunuz. Gelin görün ki bunlar iyi hayal veya hayal olamaz. Bunlar sizin bu dünyada isteklerinizden başka bir durum değil.

Sizce varolma gerçeği nedir? Hayal kurmak olmadığına göre yada hayal kurmak ise fizikselliğe dönüşecek olan nedir?

Sonsuzluk hayatı bizim için fizikselliğe dönüşecek bir hayat olabilir mi? Hayal kurmak mutlu olmak ise veya mutluluk hayal ise o zaman her uyuduğumuz da mutlu oluyoruz ve hayallerimize dalıyoruz.

Gerçek var olma bu mu dersiniz? O zaman ölüm denen gerçeği açıklamanız gerekeçek…Diyelim ki ölüme de çare bulundu artık ölmüyorsunuz. Sonra ne olacak dersiniz…Tabi ki ölmek isteyeceksiniz. Tüm hayalleriniz gerçekleştiğinde artık ‘Ne hayal etmedim…‘ diye ölümü isteyeceksiniz.

Sizin yerinizde olsam hayatımı hayaller ile değil gerçekler ile bağdaştırırım her ne kadar acı çekseniz dahi bile…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks