Bahçelievler’de elinde bıçakla kuyumcuya giren şüpheli.

Bahçelievler'de kuyumcu soygunu!

Bahçelievler’de kuyumcu soygunu!

Bahçelievler’de elinde bıçakla kuyumcuya giren şüpheli, altınları vermemek için direnen kuyumcuyu sırtından yaralayarak kaçtı. Şüphelinin dışarda peşinden gelmeye çalışan kişiye bıçakla saldırdığı anlar kameralara yansıdı.

Sponsor reklam alani

Olay, saat 11.00 sıralarında Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi Bağcılar Caddesi’ndeki kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elinde bıçakla kuyumcuya giren bir şüpheli kuyumcuyu bıçakla tehdit ederek altınları almak istedi. Altınları vermek istemeyen kuyumcu ile şüpheli arasında arbede yaşandı. Şüpheli elindeki bıçakla kuyumcuyu sırtından yaralayarak olay yerinden koşarak uzaklaştı.

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan kuyumcuyu ambulansla çevredeki bir hastaneye götürdü. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Detaylar, HAber Linki

Vatandaş Yorumları 0
Düşüncelerinizi paylaşın
Etik kurallar gereği yorumunuz incelenip yayınlanacaktır.
İlk yorumu siz yazın (Etik Kurallar Gereği Yorumunuz İncelenip Yayınlanacaktır)

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…