Avrupa’ya gidecek takımlar da belli oldu.

İşte ülkemizi Avrupa'da temsil edecek takımlar ve yol haritaları...

Süper Lig’de Avrupa’ya gidecek takımlar belli oldu!

Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan karşılaşmaların ardından Avrupa’ya gidecek takımlar da belli oldu. İşte ülkemizi Avrupa’da temsil edecek takımlar ve yol haritaları…

Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor’u 2-1’lik skorla devirirken Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup etti. Bu sezon ligin sürpriz ekibi olan Sivasspor ise Göztepe deplasmanında sahadan 3-1 mağlup ayrıldıç Karşılaşmaların ardından UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ne gidecek takımlar belli oldu.

BAŞAKŞEHİR (ŞAMPİYON)

Süper Lig’in Cemil Usta sezonunu ligi 1.sırada tamamlayarak şampiyon olan Başakşehir takımı önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.

TRABZONSPOR

Ligi 2. sırada tamamlayan Trabzonspor UEFA tarafınca verilen Avrupa Kupaları’ndan men cezası nedeniyle CAS’a başvuruda bulunmuştu. Bu men cezasının CAS’tan dönmesi durumunda bordo-mavili ekip gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turuna katılmaya hak kazanacak.

BEŞİKTAŞ

Süper Lig’i 3. Sırada tamamlayan Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi’nde elemelere katılmaya hak kazandı. (2 Tur oynar)

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks