Avrupa’daki salgının merkez üssü noktalarından birisi durumunda olan Fransa.

Fransa'dan dünyayı sarsan corona virüsü itiraf

Fransa’dan dünyayı sarsan corona virüsü itiraf! Corona virüsü oradan yayılmış.

Ölüm ve vaka sayısının her geçen gün arttığı yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgınına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Avrupa’daki salgının merkez üssü noktalarından birisi durumunda olan Fransa’dan yapılan açıklama dünya gündemine adeta bomba gibi düştü. Ülkede 40 bin 747 kişide yeni tip corona virüsü (Covid-19) saptanırken hayatını kaybedenlerin sayısı ise 2 bin 606’ya yükseldi. Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, yaptığı son dakika açıklamasında Covid-19’a karşı alınan önlemlerin geç kalmadığını savunurken corona virüsünün yayıldığı noktayı açıkladı. Veran’ın yaptığı bu açıklama, dünya medyasında geniş yankı uyandırdı.

  • Antartika dışında dünyanın bütün kıtalarına yayılan yeni tip corona virüsü salgınına ilişkin ajanslar tarafından son dakika haberleri peş peşe duyuruluyor. Covid-19’un Avrupa’daki yayılım noktalarından birisi olan Fransa’dan gelen açıklama, dünya gündemini adeta sarstı. Bilindiği gibi, İtalya ve İspanya’nın ardından salgının en çok etkilediği ülke Fransa olarak öne çıkıyor. Ülkede 40 bin 747 kişide corona virüs tespit edilirken 2 bin 606 kişi bu salgından dolayı hayata gözlerini yumdu.
Tombik

“CORONA VİRÜSÜ ORADAN YAYILMIŞ”

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, haftalık Le Journal du Dimanche gazetesine verdiği demeçte, ülkeyi etkisi altına alan Kovid-19 salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veran, ülkesinde alınan önlemlerin zamanında yapıldığını savunurken salgının nasıl ve nereden yayıldığını açıkladı. Veran’ın bu son dakika açıklaması dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks