Araç içinde tecavüz etti.

'Bakıcı aranıyor' ilanı verip tecavüz etti.

‘Bakıcı aranıyor’ ilanı verip tecavüz etti.

İstanbul’da internetten “Bakıcı aranıyor” ilanı vererek görüştüğü yabancı uyruklu kadına araç içinde tecavüz ettiği iddia edilen tutuklu sanık F.G., 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa “iyi hal indirimi uygulamayan mahkeme heyeti, sanık F.G.’nin tutukluluk halinin de devamına karar verdi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre 2018 yılında meydana gelen olay şöyle oldu: Afrika kıtasından İstanbul’a gelen A.C. (40) oturma izni aldı ve çalışmak için internetten “Bakıcı aranıyor” ve “Temizlikçi aranıyor” ilanlarına baktı. Bu sitedeki bir ilan üzerine iletişime geçen A.C., kendisine söylenen yere gitti. Burada kendisini F.G., karşıladı, bir süre A.C.’yi aracında gezdiren F.G., daha sonra aracı tenha bir yere çekerek, A.C.’ye tecavüz etti. F.G. ardından A.C.’yi otobüse bindirdi. A.C. de polise giderek şikayetçi oldu.

Tombik

Savcılık hazırladığı iddianamede, şüphelinin olayın hemen ardından “Eleman aranıyor” ilanını siteden kaldırdığını ve mağdure ile iletişime geçtiği telefonu kullanıma kapatması nedeniyle kendisine ulaşılamamasını amaçladığının düşünüldüğünü belirterek şunları kaydetti:

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks