Apple CEO’su Tim Cook, maske üreteceklerini açıkladı.

Apple maske üretecek!

Tim Cook açıkladı! Apple maske üretecek!

Apple CEO’su Tim Cook, maske üreteceklerini açıkladı. Apple maske üretimi ile sağlık çalışanlarına 20 milyondan fazla hibe yapacak.

Tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını 1 milyondan fazla kişiyi etkilemiş durumda. Türkiye’de de günde artık ortalam 3.000 vakayı görmeye başladık. Küresel bir salgınla baş etmek için devletlerin yanı sıra büyük firmalar da taşını elin altına koydu. Google, Amazon ve Facebook gibi dev isimlerden sonra şimdi de Apple büyük bir atılım yapacağını açıkladı. Tim Cook, maske üreteceklerini resmi Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Apple maske üretimi ile sağlık çalışanlarına 20 milyondan fazla hibe yapacak.

Tombik

Yüz kalkanı olarak geçen bu ürünün 20 milyondan fazla üretildiği ve ilk etapta sadece sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak dağıtılacağı belirtiliyor. Apple’ın tasarım açısından rakiplerinden fersah fersah önde olduğu su götürmez bir gerçek. Bu yüzden Cupertinolu firmanın tasarlamış olduğu bu yüz kalkanı hem kullanım kolaylığı hem de maksimum koruma sağlayacak.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks