Antalya Orman Müdürü’nün ehliyetine el konuldu.

Alkollü araç kullanan Antalya Orman Müdürü

Antalya Orman Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere dayanarak…

Manavgat’ta orman bölge müdürlüğünün taş ocağı için açtığı yolda standartlara uyulmamış yedi metre olması gereken yol onbeş metreye ulaşmıştır. Bundan dolayıda belirlenmiş olan sit alanı işgal edilmiştir. Yolun aşağısında bulunan ocağında yola dahil etmek için sıkıştırıyorlar.

  • Yapılan yolun konrolsüz ve başına buyruk yapıldığı için belirlenen standartlar gözlenmemiş ayrıca yapılan işin ücreti karşılığında 6 metre olması gereken yol geniş tutulmuş ve böylece ağır vasıtalararda rahat yol yapılmak istenmiştir.

Antalya Orman sürekli alkol kullanmakta olduğundan idari, siyasi ve sosya ilişkilerini, tercihlerini, kararlarını ve icraatlarını bu şekilde gerçekleştirmiştir.

Konunun basına yansıması ise Alkollü araç kullanırken görevini yapan polis memuruna ‘Ben Orman Bölge Müdürüyüm bana alkol testi yapamazsınız‘ demesine rağmen İl Emniyet Müdürü ile görüşmüş ancak Emniyet Müdürünün talimatıyla alkol testi yapılınca alkollü çıkan araç sürücüsünün 6 ay süreyle ihliyetine el konulmuştur.

Belgesi aşağıda mevcuttur.Antalya Orman Müdürü'nün ehliyetine el konuldu.

Kaynak
Antalya Orman Müdürlüğü

Dünya

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks