Ankara-Şırnak arasında hat kuran çetenin polis mutemedi.

Beytüşşebap-Ankara Hattında Büyük Hortum! 639 Milyon TL’lik Vurgun, Banka Memuruna Takıldı.

Ankara-Şırnak arasında hat kuran çetenin polis mutemedi, Beytüşebap Mal Müdürlüğüne gönderilen 639 milyon TL’yi başka hesaba aktardı. Vurgunu banka müdürünün dikkati önledi. Mutemet, 7 milyonla kaçtı.

Şırnak Beytüşşebap’ta FETÖ’den açığa alınıp geri dönen Emniyet mutemedi, Maliye Bakanlığı’ndan İlçe Mal Müdürlüğüne gönderilen 639 milyon TL’yi farklı bir hesaba aktardı. 17 bin nüfuslu küçük ilçeye dev ödenek ayrılmasından şüphelenen banka memuru durumu bildirince vurguncuların planı çöktü. Daha önce 7 milyon lirayı zimmetine geçiren mutemet kayıplara karışırken Ankara ve Beytüşşebap merkezli soruşturma derinleştirildi.

Tombik

639 MİLYON TL’LİK VURGUN SON ANDA ORTAYA ÇIKTI

Şırnak’ın Irak sınırına 20 kilometre mesafedeki küçük ilçesi Beytüşşebap’ta akıllara durgunluk veren bir vurgun banka memurunun dikkat sayesinde önlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde FETÖ’den açığa alındıktan sonra geri dönen ve para işlerine bakan görevli bir polis memuru ile Maliye Bakanlığı’ndaki işbirlikçilerinin 639 milyon TL’lik vurgun girişimi son anda ortaya çıkarıldı.

Detaylar
haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks