İnsan beyni henüz ikinci kademeye geçemedi.

Beynimizin veri kaynakları.

Tabi önce kendinize sordunuz birinci kademe neydi ki ikinci kademeye geçemedi.

Sahip olduğunuz şuan ki beyniniz tamamen verilmişlerin ve seçilmişlerin bilgileri ile doldurulmuş düşünemeyen, duyarsız ve kabullenmiş bir beyindir.

Düşünceleriniz ve fikirleriniz olmuş olan olaylar ve size gösterilmiş olan görsellikler ile doludur. Bunlar kişilerin isimleri ve yaptıkları ile pekiştirilmiş bu pekiştirilme sonucu sahip olduğunuz şuan ki hayat meydana getirilmiştir. Bu meydana gelen yaşam madde ile birleştirilerek size mutluluk simülasyonu oluşturulmuştur.

Sahip olduğunuz beyin verileri ile bütünleşen gözleriniz ve duymuşluğunuz tek bir noktada yani bilinçaltınızla karar vermeye başlamıştır.

  • Peki bilinçaltımızda ne var? Sadece korku. Neyin korkusu? Tabi ki ölüm ve suçluluk korkusu.

Neden bilim adamları halen beyni tam olarak çözemedik veya kullanamıyoruz diyorlar…

Beyin sonsuz bir merdiven basamağından oluşan ve sürekli yukarı doğru çıkan her çıktığında yeni bir kapı açılan var oluş kaynağıdır.

Siz işte böyle bir düzende daha birinci basamaktasınız. Daha ikinci basamağa çıkamadınız. Tabi bu sadece sizin suçunuz değil. Çünkü sizi bir döngü içerisine sokmuşlardı. Bakınız sokmuşlardı diyorum çünkü şuan bir hücreye koyulmak üzeresiniz.

Bulunmuş olduğunuz bu döngü ki bu durum size bu döngüyü oluşturanları tatmin etmedi. Artık sizi daha iyi yönetmek ve size sahip olmak için her insana bir hücre oluşturdular. Ve bu hücrede meydana gelecek ve öleceksiniz. Hayat formu diye bir durum olmayacak. Onların oluşturmuş olduğu hayat formları içinde bir hayal aleminde yaşayıp öleceksiniz.

  • Peki beyin bunu nasıl kabul edecek? Bunun en büyük nedeni düşüncesizlik olacaktır.

Düşünmediğiniz için, araştırmadığınız için, hemen kabul ettiğinizden ve duyarsızlığınızdan dolayı beyin gelişmemektedir.

Beyin gelişmediği için ikinci kademeye geçememektesiniz. Eğer bu kademeyi yani birinci basamağı aşmayı başarabilir iseniz üçüncü basamağa yani üçüncü kademeye çok kolay bir şekilde çıkacaksınız.

Her çıktığınız basamak yani yeni kademe de üstün insan olma vasıflarınızı kazanma yada geri alma olgusu ortaya çıkacaktır.

Beyin verilmişlerden çok kendi üretmiş olduğu veriler ile kaynağa doğru ilerleyecektir.

beyinimi kullabiliyor muyumduyarsızlık nedir?duyarsızlık ve kabullenmişlikkabullenmişlik nedir?