Alanya da kaçak çalışanlar için çalışma.

Alanya'da kaçak çalışanlarla mücadele başladı.

Alanya’da kaçak çalışanlarla mücadele başladı.

ALESO Başkanı Nuri Demir, evlerinde kayıt dışı kuaförlük yapan ve güzellik salonu işletenlerle mücadele için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüştü.

ALANYA Esnaf Odası ( ALESO) Başkanı Nuri Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kaçak çalışan işyerleri, özellikle de evlerinde kayıt dışı kuaförlük ve güzellik salonu işleten yabancı uyruklu kişilerle mücadele için Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek destek istedim. Ayrıca su, ilan reklam vergisi, çöp vergisi ve işgaliye vergilerinde indirimin talep ettik. Sağ olsun başkanım destek vererek, esnaf dostu olduğunu gösterdi. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim.

Bu salgın döneminde sağlıksız koşullarda çalışarak halkın sağlığı ile oynayanlar ile tam mücadele etmek için Kaymakamlığımıza ve İlçe Sağlık Müdürlüğüne de müracaat ederek gerekenin yapılmasını talep ettik. Değerli esnaflarım, kaçak çalışanlara kesinlikle müsaade taviz yok. Evlerde ve dışarıda kaçak çalışanları bizlere bildirin gereğini hep birlikte yapalım. Bir ve beraber olursak başarırız. Hayırlı işler bereketli kazançlar diler saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks