AKP’lilerin Suruç’taki esnaf ziyaretinde kavga çıktı.

4 ölü, 8 yaralı.

AKP’lilerin Suruç’taki esnaf ziyaretinde kavga çıktı: 4 ölü, 8 yaralı

Şanlıurfa Suruç’ta seçim çalışması yapan AKP milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile esnaf arasındaki kavga ailelerin de katılmasıyla büyüdü. Bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada Yıldız’ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile esnaflık yapan Esved, Fadıl ve Ferit Şenyaşar yaşamını yitirdi. CHP ve HDP’den sağduyu çağrısı yapıldı. Erdoğan PKK’ye işaret ederken Bakan Soylu, “Yanlarına bırakmayız” dedi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile esnaf arasında çıkan kavgada milletvekilinin ağabeyi Mehmet Yıldız ile 3 esnaf yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

Tombik

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Dikili Mahallesi’ndeki çarşıda dün Şanlıurfa Milletvekili ve milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaralılar, ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastaneye getirilişi sırasında yeniden KAVGA çıktı. Çevik kuvvet polisi müdahale etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks