CHP’li Konya eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt

AK Parti'ye iç savaş uyarısı!

AK Parti’ye iç savaş uyarısı!

CHP’li Konya eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, AK Parti’nin ABD güdümlü mezhepçi dış politikasıyla Emevi Camii’nde namaz kılma hayalinin Türkiye’ye 5 milyon Suriyeli sığınmacı ve 250 milyar dolara mal olduğunu belirterek, yüzlerce şehit verildiğini hatırlattı. Bozkurt, “Aynı anlayış ve güdümle Libya’nın ancak yüzde 6’sına hâkim İhvan’cı yönetimle anlaşıp Libya iç savaşına dalmak ne akıl?” diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP), 25. ve 26. Dönemde Konya Milletvekili olarak TBMM’de bulunan tıp doktoru Hüsnü Bozkurt, AK Parti iktidarının dış politikasını eleştirdi. Twitter’dan yaptığı paylaşımda, AK Parti’nin ABD güdümlü mezhepçi politikalarla Suriye’deki başarısızlığını hatırlatan Bozkurt, Libya’da azınlık olan İhvan’cı yönetimle anlaşıp ülkedeki iç savaşa girme hazırlığı yapmakla suçladığı AK Parti hükümetine bir soru yöneltti. CHP’li Bozkurt, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “ABD güdümlü mezhepçi-ihvancı dış politika ve Şii Esad’ı devirme-Emevi C’de namaz kılma hayali ülkemize 5 milyon Suriyeli,yüzlerce şehit,250 milyar dolar kayba maloldu. Aynı anlayış ve güdümle Libya’nın ancak %6 sına hakim ihvancı yönetimle anlaşıp Libya içsavaşına dalmak ne akıl?”

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks