Acı haber tez yayılır yalanı…

Acının tarifi insanlığı kaybedişidir.

Yüzyıldır acı bir haber var; neden yayılmıyor?

Bırakın bu işleri; cumanız mübarek olsun, kandiliniz mübarek olsun durumlarını…Dünyanın haline bir bakın. 9 milyar insandan sadece, belki yüzbinlercesi mutlu o da belki… Peki gerisine ne oldu???

Toprağınızda sebze meyve yetiştiremiyorsunuz, emeğiniz her dakika çalınıyor, bir takım insanlar görsel temalarla beynimizi işgal etmiş, birileri hükmünü sürdürmek için vampirliğe devam ediyor.

Tombik

İnsanlık kanağlarken bu neyin mübarek olsunu anlamış değilim. Her gün hakka hukuka tevavüz varken, insanların özgürlüğü ayaklar altına alınmışken, büyük bir dini sömürü varken hangi mübarek zamandan bahsediyorsunuz.

Yedikleriniz ile oynanırken, nefes aldığınız hava ilaçlanırken, yazlar kışa, kışlar yaza döndürülmek istenirken siz neredesiniz????

Hangi mübarek cuma kaldı hangi dini günün anlam ifadesi…Saygı çıkarlara dökülmüşken, sevgi menfaate bağlanmışken, hayat madde olmuşken hangi mübarek zaman…

İletişim şeytana bağlanmışken, kontrol mekanizmazı bizi hücrelerken, yediklerimiz ve içtiklerimiz ile fiziksel yapımız değiştirilmek istenirken hangi mübarek zaman…

Uyanın…Son yaklaşmak da ve siz halen hiç bir şey yapmıyorsunuz. En büyük inanç insan hakkı derken her gün insan hakkına tecavüz gerçekleşiyor.

Doğruluk, dürüstlük, samimiyet saflık oldu diye beyanlar verenler, yalanların inşaasında yeralan en büyük mimarlardır.

Hani acı haber tez yayılırdı yüzyıldır en acı haber hiç yayılmamış, insanlığın kaybedişi…

Acının tarifi insanlığı kaybedişidir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks