ABD onu yerin yüzlerce metre altında saklıyor!

Gizemini kimse çözemedi...

Gizemini kimse çözemedi…

ABD onu yerin yüzlerce metre altında saklıyor!

Dünya üzerinde sırrı en çok merak edilen yer neresi diye sorulsa alınacak cevap üç aşağı beş yukarı aynı olacaktır. ABD’deki o yer onlarca yıldır gizemini koruyor. Filmlere, belgesellere ve yüzlerce habere konu oldu. Ancak ne orada çalışanlar ne da varlığı hakkında iddiaları ortaya atanlar bu büyük gizemi tam anlamıyla deşifre edemedi. İşte ABD’nin yer altında sakladığı en büyük sırrı…

Tombik

Dünyanın en merak ettiği ama on yıllardır sırrı çözülemeyen ABD’nin gizli üssü Area 51 esrarını halen koruyor. Yeni görüntüleri yayınlanan bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğunu bilen de yok!

İddialara göre ABD, 51. bölgede daha önce yakaldığı dünya dışı yaratıkları yani uzaylıları inceliyor ve onlar üzerinde özel deneyler yapıyor.

Dışarıdan bakıldığında bir üs gibi görünen bölgenin yer altında daha büyük bir gizem taşıdığı ve asıl üssün orada yer aldığı düşünülüyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks