7 ev, 3 samanlık ve 8 ahır kullanılamaz hale geldi.

Artvin de yeni bir yangın daha.

Artvin’de bu kez Ortaköy yandı: 7 ev alevlere teslim oldu.

Artvin’de 14 gün önce Yusufeli ilçesinin Dereiçi köyünde çıkan ve 60 evin kül olduğu yangının ardından bu kez yangın Artvin il merkezine bağlı Ortaköy’de yangın çıktı. 7 ev, 3 samanlık ve 8 ahır kullanılamaz hale geldiği yangında itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor.

Yangın, akşam saatlerinde merkeze bağlı Ortaköy köyünde bir evde çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangında evi saran alevler rüzgarında etkisiyle kısa sürede bitişikteki diğer evlere sıçradı. Yangına, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. İlk belirlemelere göre alevlere teslim olan 7 ev ve samanlıklar kullanılamaz hale geldi. Can kaybı ve yaralananın olmadığı yangının, diğer evlere sıçramaması için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti.

7 EV, 3 SAMANLIK VE 8 AHIR KÜLE DÖNDÜ

Artvin’in merkeze bağlı Ortaköy köyünde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangında, 7 ev, 3 samanlık ve 8 ahır kullanılamaz hale geldi. Yangın bölgesinde itfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor.

Detaylar, Haber Linki

Firmalar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks