300 metrelik (1000 feet) örümcek ağı.

Yunanistan'da 300 metrelik devasa örümcek ağı görüldü.

Yunanistan’da 300 metrelik devasa örümcek ağı görüldü.

Yunanistan’ın batısında görülen 300 metrelik (1000 feet) örümcek ağı sosyal medyaya sosyal medyada tartışma konusu oldu. Yerel haber sitelerine göre bu örümcek ağı sadece bir gecede ortaya çıktı.

Yunanistan’ın sakin kumsalları yaz eğlencesi için ideal bir destinasyon. Yunanistan’ın batısındaki Aitoliko sakinleri, geçtiğimiz günler ilginç bir şeyle karşılaştı: Yaklaşık 300 metrelik örümcek ağı.

Tombik

YouTube kullanıcısı Giannis Giannakopoulos’un (18 Eylül) yayınladığı ürkütücü videoda, bir örümcek türünün 300 metre uzunluğundaki ağı şeklini görebiliyorsunuz.

Yerel haber sitelerine göre bu örümcek ağı sadece bir gecede, yani saatler içerisinde ortaya çıktı. Trakya Demokritos Üniversitesi Moleküler biyoloji ve Genetik Bölümü’nde doçent olan Maria Chatzaki’ye göre bu mevsimsel bir olay.

Chatzaki, “Aitoliko’da gözlemlediğimiz olgu eşi görülmemiş bir şey değil. Özellikle yaz sonunda ve sonbaharın başlarında meydana gelen ve Tetragnatha cinsinin örümceklerinden kaynaklanan mevsimsel bir olaydır” dedi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks