Mansur Yavaş ile ilgili rüşvet iddiaları geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu.

CHP'den istifa etti!

Rüşvet iddiaları istifa getirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili rüşvet iddiaları geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu. CHP’den istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili rüşvet iddiaları geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu. CHP’den istifa etti! CHP eski milletvekili ve CHP üyesi Sinan Aygün Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanıydı.

Tombik

Her devrin adamı olmakla suçlanan Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinden 25 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişancak bu iddia muhalefet partileri ve seçmeni tarafından kabul görmemişti. Yandaş kanallar Mansur Yavaş’ın üstüne gitse de Sinan Aygün’ün basın açıklamasında, istenen paranın rüşvet değil, okul için istenen para olduğunu açıklaması kamuoyunda Mansur Yavaş’a olan desteği daha da artırırken, Sinan Aygün’ü kamuoyu nezdinde de güven duyulmaz biri haline getirdi. CHP tarafından Sinan Aygün ile ilgili disiplin soruşturması başlatılmıştı. Sinan Aygün bugün CHP’den istifa etti.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks