2 TIR ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

TEM otoyolunda 4 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

TEM otoyolunda 4 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var.

TEM otoyolu Bolu-Ankara sınırında yoğun kar sebebiyle şehirler arası yolcu otobüsü, 2 TIR ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Benzer Haber
1 2

Kaza, TEM otoyolu Bolu-Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yoğun kar sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan şehirlerarası yolcu otobüsü, 2 tır ve bir otomobil çarpıştı. Kazada otobüs demir bariyerleri aşarak yol kenarına çıkarken, araçlarda bulunan 12 kişi yaralandı.

Tombik

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yoğun kar sebebiyle olay yerine ulaşmakta zorluk çeken sağlık ekipleri, yaklaşık yarım saat sonra olay yerine ulaşabildiler. Araçlardan vatandaşların yardımı ile çıkartılan yaralılar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olay yerine ulaşmaya çalışan bir ambulans ise kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarptı. Ambulansın karıştığı kazada yaralanan olmazken, daha sonra olay yerine gelen Karayolları ekipleri araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından araçlar vinç ve çekiciler yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks