Yüksek güvenlik önlemleri nedeniyle taşındığı site.

Lüks site 10 günde 3 kez soyuldu.

Lüks site 10 günde 3 kez soyuldu!

İstanbul Bahçeşehir’de lüks bir sitede yaşayan evi 16 Mayıs’ta soyulan iş insanı Barış Hasan Akmanlı, 10 gün içerisinde aynı siteye 3 kez hırsız girdiğini öğrenince soluğu mahkemede aldı. Evi satın aldığı şirketin yanı sıra site güvenliğine ve yönetimine tazminat davası açan Akmanlı, yüksek güvenlik önlemleri nedeniyle taşındığı sitenin eksik ve ayıplı hizmet verdiğini söyledi. Civardaki evlerden daha pahalı olmasına rağmen son teknoloji güvenlik hizmeti ve güvenlik elemanları tarafından korunduğu için söz konusu siteyi tercih ettiğini ifade eden Akmanlı, reklamlardan etkilenerek lüks siteden ev aldığını kaydetti.

Satış esnasındaki reklamların aksine sitede güvenlik açısından zafiyetlerin söz konusu olduğunu söyleyen Akmanlı, Bakırköy 1. Tüketici Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede şunları söyledi: ”İnşaat firmasının internet sitesi ve broşürlerde bahsettiği hizmetlerin yapılıp yapılmadığını kontrol etmeksizin, siteyi yaptıktan sonra hizmet ve site yönetimi ile ilgili herhangi bir denetleme ve kontrolde bulunmadı. Sitenin arkasında kalan ve kot farkından kaynaklanan duvarın en üst kısmında herhangi bir tel örgü bulunmadığı gibi sitenin inşasında kullanılan demir iskele dahi inşaat bittikten sonra inşaat firması tarafından toplanmamış ve adete hırsızlara davetiye çıkarmıştır.”

Tombik

10 GÜNDE 3 HIRSIZLIK OLAYI…

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks