Yaşam formu bir sıvının içerisinde mi?

Varlığın üstünlüğü inançtır ancak aklın kullanılması ve onu bulması gerçek üstünlük olabilir.

Yaşam formu bir sıvının içerisinde mi?

  • Düşünmeden bulamazsın, düşünmeden olamazsın. Bir de düşünene bilgi biçme var. ‘Bir yerden duymuşsundur, bir yerden okumuşsundur yada uydurmuşsundur.’ Kedi ulaşamadığı cigere pis dermiş… Sanki duyanların duyduğunu başkası düşünmedi veya uydurmalar düşünmeden oluyor yada duyduklarında düşünmeden bulmuşlar… Bu saçma sapan saplantılarınız varya sizi hayatta bir adım ileriye attırmıyor.
  • Belki hiç bir zaman düşünmediniz ancak yaşam formu bir sıvının içerisinde olabilir ve bu sıvı manyetik dalgalarlar ile birbirine bağlı olabilir. Bilim adamları bunun üzerine çalışıyor olabilirler.
  • Ufkun geniş olması ancak düşünce ile meydana gelir düşünmek ise analiz yapmayı ve araştırmayı gerektirir. Siz demez misiniz sürekli ‘Bilmiyorsanız öğreneceksiniz…‘ diye…Eğer evren bir sıvı içerisinde ve manyetik dalgalardan meydana geliyor ise sizin paranoya diye kabul ettiğiniz Brain Touch gerçekleşiyor olabilir.
  • Fiziksel ortam ortadan kaldırılır ise Matrix’in içine düşebiliriz. Bunu yapabileceklerin tek sorunu Fiziksel ortamı ortadan kaldırmak olabilir. Manyetik dalgaların keşfi ile bu gün teknoloji ilerlemek de ve insanların uçmasına neden olacak teknolojinin olması da bundan kaynaklı olacaktır.

Siz Allah’ın verdiği aklı din, cinsellik ve egolarınız kullanırken her insan öyle mi zannediyorsunuz?

Tombik
  • Dün kurduğunuz hayal bu gün gerçek olmuş iken neden bugün kuracağınız hayal yarın gerçekleşmesin… Doğru ya sizin hayalleriniz sadece rüyalarınız da olan mal mülk edinme ve dini koruma bir de namus üzerine kurulmuş bir yaşam.
  • Varlığın üstünlüğü inançtır ancak aklın kullanılması ve onu bulması gerçek üstünlük olabilir.
  • Sizin tabiriniz ile Takdir İlah’i gücündür.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks