“yan bakma” nedeniyle başlayan ve ailelerin de karışmasıyla meydan kavgası.

Beyoğlu'nda dehşet anları: Kafasından bıçakladı.

Beyoğlu’nda dehşet anları: Kafasından bıçakladı.

Beyoğlu’nda “yan bakma” nedeniyle başlayan ve ailelerin de karışmasıyla meydan kavgasına dönüşen olayda bir genci bıçakla kafasından yaralayan yabancı uyruklu şahıs, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalandı. Kavga anlarının kameralara yansıdığı olayda, yaralı gencin taburcu edildiği gözaltına alınan saldırganın ise sınır dışı edildiği öğrenildi.

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Pazaraltı Sokak’ta bir parkta önceki hafta Cuma günü saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, parktaki 2 genç arasında “yan bakma” nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma ailelerin de araya girmesiyle büyüyerek kavgaya dönüştü. Parkta çıkan ve bıçak, kemer ve süpürgelerin kullandığı meydan kavgasında Ali Durmuş, kafasından bıçakla yaralandı.

Olayın ardından yaralı genç, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sokakta çalışma yaparak cep telefonu ve güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks