Vergi rekortmeni Matild Manukya’nın mirasçısı olduklarını söyleyen 15 aile.

enelev Patroniçesi Manukyan'ın Mirasçıları.

Genelev Patroniçesi Manukyan’ın Mirasçıları Olduklarını Söyleyen 15 Aile Kapı Dışarı Edildi.

Vergi rekortmeni Matild Manukya’nın mirasçısı olduklarını söyleyen 15 aile, kendilerine miras kaldığını söyledikleri apartmandan Yalova Valiliği kararıyla çıkarıldı.

2001 yılında vefat eden Matild Manukya’nın mirasçısı olduklarını iddia eden 15 aile, kendilerine miras kaldığını söyledikleri apartmandan Yalova Valiliği kararıyla çıkarıldı. İşgalci olduğu ileri sürülerek binadan atılan vatandaşlar Matild Manukya’nın gerçek mirasçıları olduklarını söyledi.

Tombik

“MANUKYAN’IN GERÇEK MİRASÇILARIYIZ” DİYEN 15 AİLE BİNADAN ÇIKARILDI

Genelev patroniçesi olarak bilinen ve 2001 yılında yaşamını yitiren eski vergi rekortmeni, Matild Manukyan’ın ölümünden sonra Yalova’da Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan ve deniz manzaralı olan 5 katlı binaya yerleşen 15 aile Yalova Valiliği kararıyla dairelerden çıkarıldı. Evlerden çıkarılmalarına tepki gösteren ve Matild Manukyan’ın gerçek mirasçıları olduklarını iddia eden bu kişilerden bazıları evlerinin boşaltılması sırasında çıkan gerilim sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

MANUKYAN’IN MİRASÇILARI OLDUKLARINI KANITLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks