TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç.

FB TV kapanacak... Sinyali verdi başkan

FB TV kapanacak… Sinyali verdi başkan.

Son dakika Fenerbahçe haberleri… TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV’nin Youtube’da devam edeceğini açıkladı. Koç ayrıca Kenan Evren Lisesi’ni de alacaklarını söyledi. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantı’sında açıklamalarda bulundu.

“FBTV kapanıyor mu diye düşünmeyin”

FB TV’nin artık Youtube’da hayata devam edeceğini belirterek sözlerine başlayan Koç, “2-3 sene içinde olur 5 sene içinde olur. Er ya da geç Youtube üzerine geçmek zorundayız. FBTV’nin kulübe maliyetleri çok yüksek. Youtube yayınları kulübe gelir getirmeye başladı. FBTV kapanıyor mu diye düşünmeyin. Youtube üzerinde yapacağız. Bir gerçeği dile getirmek istedim. FBTV’deki çalışanlar işlerine devam edecek. Kulübe maliyetleri azalacak ve küçülmek zorundayız. Youtube’da aylık 500-600 bin TL gelir elde etmeye başladık” dedi.

“Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız”

Kenan Evren Lisesi arazisini alacaklarını kaydeden Koç, “Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız. 1-2 sene içinde kulübümüze gelir getirecek bir projeyi hayata geçireceğiz. Siz üyelerimizin de değerli görüşlerini bekliyoruz. Eski başkanımız Aziz Yıldırım’a, Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks