Son dakika uyarısı geldi! “Hazırlıklı olun”.

Dünya Sağlık Örgütü

Dünya Sağlık Örgütü’nden corona virüs için dünyayı ayağa kaldıracak son dakika uyarısı geldi! “Hazırlıklı olun”.

Dünyanın konuştuğu corona virüs ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Ölü sayısı giderek artarken virüsün bulaştığı kişi sayısı 67 bini geçti. Koronavirüs ile ilgili son rakamlar açıklanırken bu virüs Çin dışında 24 ülkeye de yayıldı. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu, ülke genelindeki Kovid-19 salgını nedeniyle son gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamada, şüpheli vaka sayısının 8 bin 689’a gerilediğini, virüslü hastalarla temas edildiği gerekçesiyle müşahede alınanların sayısının 169 bin 39’a düştüğünü belirtti. Ancak Dünya Sağlık Örgütü DSÖ’den hükümetlere korkutan uyarı geldi! Çin’den ise yeni tip koronavirüse karşı hamleler yapılıyor. Bu virüse karşı testler sürerken konu ile ilgili son dakika ayrıntıları ise korkuttu.

Tombik

Aralık ayında Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs hakkında son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.

Son rakamlar açıklanırken koronavirüs Çin dışında başka ülkelere de yayıldı. Hal böyle olunca dünyanın konuştuğu bu virüs hakkında daha çok bilgi edinmek isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Virüse karşı önlemler alınmaya devam ederken Çin’de yeni tip koronavirüse karşı hamleler yapılmaya başlandı. Testler hala yapılıyor, araştırmalar sürüyor. Önlemler ve tedbirler alınsa da corona virüs için son rakamlar açıklandı. Dünya Sağlık Örgütü ise dünyayı ayağa kaldıracak çağrı başlattı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks