Siyonistlerin Kudüs duvarlarına Türkiye’yi Ermenistan olarak gösteren tahrif edilmiş haritalar.

Yahudi-Ermeni şer ittifakı.

Yahudi-Ermeni şer ittifakı.

Siyonistlerin Kudüs duvarlarına Türkiye’yi Ermenistan olarak gösteren tahrif edilmiş haritalar asarak başlattığı fitne sürüyor. Ermenilerin yaşadığı semtin duvarlarına asılan haritalara Türkler tepki gösterince Ermeniler hakaretler savurarak Türklerin üzerine yürüyor. Ardından şikayetle Türkler, saatlerce gözaltı işkencesi çekiyor.

Siyonist İsrail yönetiminin Kudüs duvarlarına Türkiye’yi Ermenistan olarak gösteren tahrif edilmiş haritalar asarak başlattığı fitne tüm hızıyla sürüyor. Ermenilerin yoğun olarak bulunduğu semtin duvarlarına asılan ve Türkiye’yi “Ermenistan” olarak gösteren haritalar, Kudüs’ü ziyaret eden Türk turist kafilelerinin tepkisini çekiyor. Bazı Türk turistler haritaları duvarlardan indirmeye kalktığında ise Yahudi-Ermeni tezgahı işlemeye başlıyor. Hemen ortaya çıkan Ermeniler hakaretler savurarak Türklerin üzerine yürüyor. Yaygarayı basan Ermeniler polis ve asker çağırıyor, iş karakola intikal ediyor. Türkler saatlerce gözaltı işkencesi yaşıyor.

Tombik

KAYA: İSRAİL TÜRKLERİN AYAĞINI KUDÜS’TEN KESMEK İSTİYOR

Konuyla ilgili Akit’e konuşan turizm şirketi sahibi Ömer Kaya, İsrail’in bu tür yöntemlerle Kudüs’e, Mescidi Aksa, Kubbetüs Sahra gibi kutsal yerlere Türklerin gitmesini engellemeyi amaçladığına dikkat çekti. Kaya, Kudüs’ü tek taraflı olarak başkent ilan ederek kutsal şehrin tek sahibi olma iddiasındaki İsrail’in, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid’i Aksa’dan Türklerin ayağını kesmek için gelen turist kafilelerine zulmettiğini ifade etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks