Sırtınızı bir yerlere yazlamışsınız…

Sizin başarılarınız kişisel ve sadece kısa süreli oldu ve olacak.

Siz başarılı oldunuz. Tebrik ederim ayrıca başarılarınızın devamını dilesem mi onuda bilemiyorum.

Kafanıza göre bir tarih yazmışsınız. Sonra toprakları paylaşmışsınız. Sonrada kanunları çıkarıp bir düzen kurmuşsunuz. Sonra ise sizin dışınızdaki insanları aptal yerine koymuş onları yönetmeye ve koyun gibi gütmeye başlamışsınız. Tabi ki başarılı olacaksınız… Ondan sonrada arkanızdan gelenleri seçmeye başlamışsınız. Tebrikler insanlık adına bir çok şeyi başardınız.

Tek başaramadığınız durum ise, insan olmak. İnsan olmanın vasıflarını ele geçirmeyi, onunla ilgili bir yaşam kurmayı, tüm doğan insanlara bu hakkı tanımayı ve gelecek nesillere şans vermeyi başaramamaşsızın. Başarılarınız kadar başarısızlıklarınız da söz konusu.

Tombik

Birleşmeyi zevk olarak kabul etmişsiniz. Hatta fantaziler ile birleştirmişsiniz. Bunların sonucunda dünyaya gelen çocukları ise yeni nesil olarak tanımlamışsınız. Sonrası ise daha vahim. Dünyaya getirdiğiniz nesillere iğrenç bir yaşam hazırladınız.

Benzer Haber
1 134

İlk önce babadan oğula imparatorluğu, daha sonra babadan oğula miras yolunu daha sonra ise babadan diğerlerine varis…

Sizin başarılarınız kişisel ve sadece kısa süreli oldu ve olacak.  Allahtan bir ömür biçilmiş. Yoksa kıyamete kadar hüküm vermeye devam edeceksiniz. Tabi bir de soyunuzun tükenmesi olayı var. Onda şanslıyız ki bazı soylar devam etmeden yok oldu.

Anlayacağınız sırtınızı bir yerlere yazlamışsınız. Bu rahatlığınız ve bu başarılarınız ondan kaynaklanıyor. Ama bunu ne kabul ediyorsunuz nede itiraf ediyorsunuz.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks