Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bir lisede öğretmenin öğrenciye sınıfta şiddet uygulaması.

Sınıfta dehşet dakikaları

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bir lisede öğretmenin öğrenciye sınıfta şiddet uygulaması diğer bir öğrenci tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde öğrenciyi yazı tahtasının önüne çekerek diz çöktüren öğretmen, peş peşe tokat atıyor. Daha sonra öğrencinin saçından tutarak kaçmasını önledi.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Ali-Emine Kahvecioğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 9/B sınıfında meydana geldi. İddiaya göre, sınıf öğretmeni olan ve biyoloji ile sağlık derslerine giren öğretmen S.K., dersini dinlemeyen 9. sınıf öğrencisi M.Ö.’yü aynı okulda başka bir sınıfa aldırdı. 1 hafta önce 9/B sınıfında derse giren S.K., sınıfında M.Ö.’yü görünce sinirlendi. Öğrenciyi yazı tahtasının önüne çekerek diz çöktüren öğretmen, “Sen neden benim sözümü dinlemiyorsun” diyerek ona peş peşe tokat atmaya başladı. Daha sonra ayağa kalkan öğretmen öğrencinin saçından tutarak kaçmasını önledi. M.Y. isimli bir öğrenci öğretmeni arkadaşını döverken bu anları kaydetti.

Tombik

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks