Rusya Doğal Bilimler Akademisi üyesi, epidemiyoloji uzmanı Prof. İgor Gundarov.

Koronadan sonra daha tehlikelisi gelebilir.

Rus uzman: Koronadan sonra daha tehlikelisi gelebilir.

Rusya Doğal Bilimler Akademisi üyesi, epidemiyoloji uzmanı Prof. İgor Gundarov, mevcut salgının sona ermesinin ardından daha tehlikeli bir virüsün ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.

Gundarov “Yeni tip koronavirüs gripten daha güçlü çıktı. Bir sonraki hastalık da koronavirüsten daha saldırgan olabilir” dedi.

Tombik

Rusya Doğal Bilimler Akademisi üyesi, epidemiyoloji ve tıbbi istatistik uzmanı Prof. İgor Gundarov, tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüsü (Covid-19) pandemisinin sona ermesinin ardından daha tehlikeli bir virüsün ortaya çıkabileceği uyarısını yaptı.

Reuters’in haberine göre, Veçernyaya Moskva radyosuna konuşan Prof. İgor Gundarov, mevcut pandeminin sona ermesinin ardından daha tehlikeli bir virüsün ortaya çıkabileceği uyarısında bulunurken “Yeni tip koronavirüs gripten daha güçlü çıktı. Bir sonraki hastalık da koronavirüsten daha saldırgan olabilir” dedi.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks