Reuters’ın son dakika olarak duyurduğu habere göre, Ekvador’da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ülke 7.7 şiddetinde sallandı.

734

“Mega bir deprem bekliyorum” demişti! Ülke 7.7 şiddetinde sallandı.

Reuters’ın son dakika olarak duyurduğu habere göre, Ekvador’da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sponsor reklam alani

Ekvador’da 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Ekvador’un Tunguruaha bölgesinde yer alan Ambato şehrinde meydana geldi.

“Mega bir deprem bekliyorum” iddiasında bulunmuştu.

Kendisini sismik uzman, deprem tahmincisi olarak tanımlayan Frank Hoogerbeets, 8 büyüklüğünde mega bir deprem olacağını iddia etmişti.

Tüm dünya medyasında geniş yer bulan haberlere göre 17 ve 21 Şubat tarihlerinin kritik günler olacağını iddia eden Hoogerbeets, 7, 8 ya da daha büyük bir depremin meydana gelebileceğine dikkat çekmişti.

Hoogerbeets, şubat ayında gezegen hizalanması yaşanacağını ve bunun etkilerinin Dünya için korkunç olacağını söylemişti. Hoogerbeets yaptığı açıklamalarda 13 Şubat’ta aynı düzlemde konumlanacak olan Mars, Uranüs ve Neptün’ün hareketleri Dünya’yı sarsacaktı.

Detaylar, Haber Linki

Vatandaş Yorumları 0
Düşüncelerinizi paylaşın
Etik kurallar gereği yorumunuz incelenip yayınlanacaktır.
İlk yorumu siz yazın (Etik Kurallar Gereği Yorumunuz İncelenip Yayınlanacaktır)

🎵 Müzik dinler misin?
Hoşlandığın şarkıyı ya da sanatçıyı yaz:

▲ Keşfet
GTM-W3RBD52X
…