Resmi rakam ve açıklamalar geldikçe corona virüsü vaka ve ölüm sayısı da hızla artıyor.

DSÖ’den korkutan uyarı

Son dakika… Corona virüsünde son durum: DSÖ’den korkutan uyarı.

Resmi rakam ve açıklamalar geldikçe corona virüsü vaka ve ölüm sayısı da hızla artıyor… İspanya, İsviçre, Rusya ve İran’dan yapılan açıklamalarla birlikte dünya çapında corona virüsüne bağlı vaka sayısı 1 milyon 359 bine çıkarken, toplam ölüm sayısı da 75 bini geçti. Dünya Sağlık Örgütü ise, ülkelere uyarıda bulunarak, “En önemli şey, önlemleri erkenden bırakmamak. Yoksa başa dönebiliriz” açıklamasını yaptı.

Aralık ayında Çin’de ortaya çıktıktan sonra küresel bir salgın halini alarak korku ve panik yaratan corona virüsü ile ilgili bugün peş peşe açıklamalar yapıldı…

Tombik

İspanya, İran, Rusya, İsviçre ve Endonezya gibi ülkeler güncel corona virüsü verilerini kamuoyu ile paylaşırken, bu ülkelerin çoğun vaka ve ölüm sayısındaki artış dikkat çekti.

İSPANYA’DA UMUTLARI YOK EDEN ORAN

İtalya’nın ardından dünyada corona virüsüne bağlı ölümlerin en çok olduğu ikinci ülke İspanya’da güncel veriler kamuoyu ile paylaşıldı… Ülkede son dört gündür düşüş eğilimi gösteren günlük can kaybı sayısı yeniden arttı.
2 Nisan’da 950 kişinin öldüğü İspanya’da o günün ardından ölüm sayıları düşüşe geçmiş ve en son dün yapılan açıklamada 637 kişinin yaşamını yitirmesi, “Acaba salgın bitiyor mu” umudunun yeşermesine sebep olmuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks