Ölen insanlar için oluşturulan en uygun ortamlardan birisi de hiç şüphesiz mezarlıklardır.

Burada İnsanları Gübre Olarak Kullanacaklar.

Burada İnsanları Gübre Olarak Kullanacaklar.

Ölen insanlar için oluşturulan en uygun ortamlardan birisi de hiç şüphesiz mezarlıklardır. ABD’li bir şirket yeni bir yöntem geliştirmeyi başardı. Bu yöntem ile birlikte insan gübreleme faaliyetlerine başlanacak. İşte bu ilginç haberimizin detayları.

Daha sürdürülebilir bir hayat ve daha sürdürülebilir bir doğa için uzun süredir çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmalar sonucunda oldukça ilginç alternatifler ortaya çıktı. Doğa dostu olduğu söylenen bu yöntem ile birlikte, insan kalıntıları 30 gün içinde toprağa dönüşüyor.

Tombik

İnsan gübreleme merkezleri kurulacak

Recompose isimli bir şirket tarafından yapılacak çalışmalara göre; doğal, güvenli ve sürdürülebilir bir seçenek ortaya çıkacak. Ayrıca karbon emisyonu ve arazi kullanımından da büyük bir tasarruf sağlanması bekleniyor.
Şirketin resmi internet sitesine girdiğinizde karşınıza mezarlık ve gübreleme merkezlerinin kıyaslandığı platform çıkacak. Bu platformda insan kalıntılarını toprağa dönüştürerek atıkları minimize eden sistemlerden bahsediliyor. Ayrıca mezar taşı ve kefen üretiminden kaynaklanan karbondioksit emisyonu da önlenmiş oluyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks