Ol dediğinde olan ilahi güce inanmak var oluş gerçeğidir.

Olmak veya olmamak aynı şey değildir.

Bir takım insanların uydurmuş olduğu inançlar ile yönetilen insanlık, aklını kullanamayarak varmak istediği yere varamamaktadır.

  • Zamanı bizim için yıllara, aylara, günlere, saatlere ve dakikalara bölenler aslında bir şey bildiklerinden değil insanoğluna yol gösterilmesi gerektiğinden meydana getirmişlerdir.
  • Aklını bulamayan milyarlarca insan uydurulmuş hayatı bir düzen içerisinde yaşamaya ve ölmeye devam etmektedir. Halbuki zamanın uzaması, güneşin halen doğmaya devam etmesi insanlığın insanı bulamamasından kaynaklanmaktadır.  Her güneş doğduğunda bir şans daha, her karanlık çöktüğünde ise bir kayıp daha verilmektedir. Bu kadar beceriksizliğin sebebi ise her nefes alıp vermelerinde, her gözlerini açıp kapamalarında, sürekli farklı sesler duymalarındaki karışıklıktır.
  • Söz konusu beyin olan bir bedende beynin içindeki bilgilerin değil temelindeki yatan inanç gücünün ortaya çıkamaması, üzerine örtülen sahte görselliklerin eseridir.
  • Görmeden, duymadan, dokunmadan, tatmadan sadece algı yöntemi ile bir beyin yapısı bizi insanlığın ötesine geçirecektir.
Benzer Haber
1 100

İster inan ister inanma…ancak inandığın gibi nefes alıp verirsin.

Tombik

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks