Mansur Yavaş’ı zor duruma sokmak için bazı tuzaklar hazırlandı.

Yavaş’a ihale tuzağı kurdular

Yavaş’a ihale tuzağı kurdular.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı zor duruma sokmak için bazı tuzaklar hazırlandı ve bunlardan biri Şubat ayında yaşanmasına rağmen, yeni bir olay olarak sosyal medyada belgelerle duyurulmaya başlandı.

Belediye şirketi Belplas’a Mansur Yavaş döneminde danışman olarak alınan, şirketin bazı işlerini takip etmesi için yetki verilen Adnan Yılmaz’ın, danışmanı olduğu belediye şirketinin ihalesine girdiği belirlendi. Bunun üzerine Yılmaz‘ın sözleşmesi iptal edildi. Olaydan iki ay sonra belgeler sosyal medyada yayıldı.

Tombik

Sinek mücadelesi yapan, yollarda kullanılan fosforlu boyaları üreten ve uygulayan belediye şirketine, Melih Gökçek döneminde Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı yapan ve daha sonra ayrılıp İller Bankası’na geçen Adnan Yılmaz, geçen yılın mayıs ayında danışman olarak döndü.

6 Eylül 2019’da da bu kişiye organize sanayi bölgesinde ilaç, boya üretimi yapacak bina için gerekli izinlerin alınması, ilgili bakanlıklarda bu işlerin yürütülmesi, marka tescili işlemlerini yapma görevi de verildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks